Rulada de carne si legume

de ionela2682 in Porc, 18 Ian 2013 | 10913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc (aproximativ 6-700g)
  • 2 carnati cabanos
  • 1 morcov taiat bastonase subtiri
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • kaizer taiat bastonase subtiri
  • castravete acru
  • mustar dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne si legume:

Carnea o taiem astfel incat sa obtinem un dreptungi destul de uniform si subtirel,acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pentru a o fragezi . Saram si piperam ,ungem cu putin mustar dulce. Asezam pe lungimea laturii mai lungi carnatul iar pe toata suprafata asezam  bastonasele de morcov ,ardei ,castravete acru si patrunjelul .Saram si piperam daca mai este nevoie

Rulam strans , legam cu sfoara, asezam in tava unsa ,ungem cu ulei intreaga rulada si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am copt rulada alaturi de cotlete de porc carnati oltenesti si carnati proaspeti.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Pentru a obtine o rulada frumos rumenita am asezat deasupra bucatelele rezultate in urma drgresarii carnii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adry88 1

19.01.2013, 13:28

minunata

diana_k 1

21.01.2013, 12:06

ce bine arata, foarte buna rulada

annemarry 1

23.01.2013, 20:49

ce pofta mi s-a facut super arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpa de porc